🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Tel: 0752 222 702 Cere oferta Tel: 0752 222 131

Sistemul de Stocare Energetică Huawei LUNA2000-5/10/15-S0: Inovație și Siguranță

Huawei LUNA2000-5/10/15-S0

Vlad Sevastru |

Sistemul de stocare energetică Huawei LUNA2000-5/10/15-S0 reprezintă o soluție avansată pentru gestionarea eficientă a energiei solare acasă. Acest sistem este proiectat nu doar pentru a stoca energia, ci și pentru a optimiza fiecare modul de baterie individual, asigurând astfel o utilizare maximă a energiei stocate.

Caracteristici Principale

Huawei LUNA2000-5/10/15-S0 vine în trei variante, cu capacități de 5 kWh, 10 kWh, și 15 kWh, fiecare având posibilitatea de a extinde energia utilizabilă cu 10% pe parcursul ciclului de viață al bateriei. Această creștere este posibilă datorită optimizatorilor încorporați care gestionează independent fiecare modul de baterie, asigurând performanțe optime chiar și când unele pachete sunt mai vechi sau limitate. (www.hytech.ro).

Securitate și Durabilitate

Securitatea este un pilon central al designului LUNA2000, care include o protecție în patru straturi: de la nivelul celulei, la nivel electric, structural și protecție de urgență. Aceasta include totul, de la izolarea electrică internă care previne orice tensiune pe porturi, până la protecții împotriva supracurentului, supratensiunii și temperaturilor excesive. Mai mult, fiecare pachet de baterii include un sac de stingere inteligentă care poate elimina rapid orice risc de siguranță în doar 15 secunde. (www.hytech.ro).

Compatibilitate și Management Ușor

Sistemul LUNA2000 este compatibil cu o gamă largă de invertoare Huawei și poate fi gestionat ușor prin aplicația Huawei FusionSolar. Aceasta permite utilizatorilor să monitorizeze și să controleze starea de încărcare și utilizare a bateriilor, oferind moduri de lucru personalizabile pentru autoconsum maxim sau alimentare completă spre rețea (www.hytech.ro).

Concluzie

Huawei LUNA2000-5/10/15-S0 este mai mult decât un simplu sistem de stocare a energiei; este o soluție complexă care aduce eficiență, siguranță și flexibilitate în gestionarea energiei solare pentru locuințe. Cu tehnologia sa avansată și fiabilitatea dovedită prin numeroase certificări, cum ar fi VDE și CE, Huawei redefinește modul în care energia solară poate fi integrată și utilizată în mediile rezidențiale. (www.hytech.ro)

Pentru mai multe detalii despre produs și documentație tehnică, puteți accesa direct site-ul Huawei FusionSolar aici.

Această prezentare a fost inspirată de informațiile oferite pe site-ul Huawei FusionSolar și ilustrează beneficiile aduse de sistemul de stocare energetică LUNA2000 într-un context rezidențial. (www.hytech.ro).