🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Misiunea HYTECH

Suntem HYTECH | Energie pentru generații


HYTECH este partener autorizat Huawei. Din România, furnizăm instalatorilor produse solare inteligente de la Huawei rapid și la timp. În calitate de partener autorizat Huawei, oferim soluții solare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale și la scară de utilitate.
Principiile noastre sunt serviciul, competența și onestitatea. Susținem partenerii și clienții noștri din vânzări, logistică, training, certificare și cu suport tehnic pentru toate produsele Huawei Solar din România. Oferim cunoștințe - de la experți la experți. Academia noastră HYTECH face din fiecare participant un contact competent, de la planificare până la instalarea soluțiilor noastre.
Comportamentul nostru este crucial pentru succesul pe care il avem. Înaintăm împreună în tranziția de la consumul de energie fosilă la generarea de energie solară.
Energie pentru generații
Declarația noastră de functionare articulează și clarifică misiunea, viziunea și principiile noastre comune. Misiunea noastră este mandatul nostru. Este scopul acțiunilor noastre antreprenoriale și al orientării noastre strategice. Ne declaram intenția de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și asupra mediului prin angajamentul nostru corporativ. Principiile noastre descriu modul în care ne implementăm misiunea și ne urmărim viziunea. Ele sunt imaginea noastră.