🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

HYTECH | Partener Autorizat Huawei

HYTECH este Partener Autorizat Huawei. Fondată în 2021, HYTECH este una dintre companiile lider pe piața panourilor fotovoltaice din România.
Huawei combină inteligent cele mai noi tehnologii cu panourile fotovoltaice pentru o generare perfectă de energie solară. Huawei FusionSolar optimizează soluțiile fotovoltaice inteligente Huawei cu peste 30 de ani de experiență în tehnologia informației digitale Huawei.
Această optimizare a utilităților ajută cu furnizarea de energie electrică a milioane de oameni din întreaga lume. Centralele solare extrem de eficiente, sigure și de încredere, cu operare și întreținere inteligente și suport pentru rețea, formează baza pentru ca energia solară să devină sursa primară de energie.
În calitate de partener cu valoare adăugată Huawei, HYTECH oferă soluții Huawei
FusionSolar pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industrial la scara mare.
Experții de la HYTECH sprijină clienții din România în vânzări, logistică, instruire, certificare și cu suport tehnic pentru toate produsele fotovoltaice Huawei. HYTECH oferă cunoștințe de la experți la experți. Academia HYTECH transformă participanții în experti, de la planificare până la instalarea soluțiilor Huawei FusionSolar.

Huawei FusionSolar
Huawei este lider global în tehnologia solară, infrastructura tehnologiei informației și comunicațiilor și dispozitive inteligente. Compania ofera solutii digitale accesibile fiecărei persoane, casă și organizație.
Huawei are aproximativ 197.000 de angajați, operează în peste 170 de țări și deservește peste trei miliarde de oameni din întreaga lume cu produse și soluții.