🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Tel: 0752 222 702 Cere oferta Tel: 0752 222 131

Invertoarele trifazate Huawei SUN2000-12-25KTL-M5: Tehnologie și Performanță pentru Viitorul Energiei Solare

Invertoarele trifazate Huawei SUN2000-12-25KTL-M5: Tehnologie și Performanță pentru Viitorul Energiei Solare

HYTECH HYTECH |

 

Invertoarele trifazate Huawei din seria SUN2000-12-25KTL-M5 reprezintă o soluție de top pentru sistemele fotovoltaice, fiind proiectate să ofere eficiență ridicată și performanță fiabilă. Cu o capacitate de conversie maximă de 98.4%, aceste invertoare promovează o utilizare eficientă a energiei solare, transformând-o într-o alternativă tot mai viabilă pentru nevoile energetice contemporane.

Caracteristici Distinctive

Invertoarele Huawei SUN2000-12-25KTL-M5 sunt dotate cu multiple caracteristici care le fac ideale pentru o gamă variată de aplicații, de la locuințe individuale la instalații industriale mari:

Eficiență Europeană Ponderată: Variază între 97.9% și 98.2%, ceea ce le plasează printre cele mai performante dispozitive de pe piață.
Protecție AFCI Inteligentă: Aceasta este prima protecție contra arcurilor electrice certificată CGC L4 din China, capabilă să întrerupă un arc DC în doar 0.5 secunde, eliminând riscurile de incendiu.
Rezistență în Condiții Meteorologice Extreme: Concepute să funcționeze optim într-o varietate de condiții meteorologice, de la temperaturi ridicate la furtuni de nisip, aceste invertoare sunt construite pentru o durată de viață de peste 25 de ani, trecând prin peste 1,400 de teste riguroase de durabilitate.
Conectivitate Diversificată: Suportă diverse moduri de comunicare, inclusiv WLAN, Ethernet și 4G, facilitând integrarea și monitorizarea facilă a sistemelor fotovoltaice.
Optimizare și Siguranță

Un aspect remarcabil al seriei SUN2000-12-25KTL-M5 este capacitatea sa de optimizare la nivelul modulelor fotovoltaice, ce poate fi realizată prin combinarea cu controlere inteligente de module. Acest lucru permite creșterea randamentului de energie cu până la 30%, demonstrând angajamentul Huawei pentru inovație și eficiență energetică.

Compatibilitate și Standardizare

Invertoarele sunt compatibile cu o gamă largă de optimizatori de putere și respectă numeroase standarde de conexiune la rețea, precum G99, EN 50549 și multe altele, asigurându-se că pot fi integrate în diverse configurații de rețea fără probleme legale sau tehnice.

Prin aceste caracteristici, invertoarele Huawei SUN2000-12-25KTL-M5 nu doar că susțin tranzitia către energie verde, dar stabilesc și un nou standard în industria fotovoltaică, oferind o soluție robustă, eficientă și adaptabilă pentru viitorul sustenabil al energiei.

Pentru mai multe detalii tehnice și suport, puteți accesa direct website-ul Huawei FusionSolar, secțiunea dedicată acestor invertoare aici.

Acest blog a fost inspirat de informațiile disponibile pe website-ul Huawei FusionSolar și reflectă caracteristicile și beneficiile oferite de invertoarele seriei SUN2000-12-25KTL-M5, combinând specificații tehnice cu avantajele practice pentru utilizatori.