Timbrul Verde / DEEE

Timbrul Verde (TV) reprezinta contributia consumatorilor menita sa acopere costurile de colectare, reutilizare, reciclare, valorificare si eliminare nepoluanta a Deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Romania, din momentul aderarii la Uniunea Europeana, prin H.G. nr. 448 din 2005 a transpus prevederile Directivei Europene nr. EC/96 din 2002.

Timbrul verde este colectat de catre comerciant si se transfera periodic catre organizatiile responsabile cu procesul de reciclare a DEEE. Valoarea timbrului verde va fi afisat distinct pentru fiecare produs, se achita individual si se factureaza separat de pretul produsului.

Îți prezentăm realizările noastre în domeniul comercializării și montării sistemelor fotovoltaice. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști dedicați și cu o experiență bogată în acest domeniu, care ne permite să oferim soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Ne concentrăm pe utilizarea tehnologiilor moderne și eficiente pentru a maximiza randamentul sistemelor și a oferi o durată lungă de viață. Vă invităm să descoperiți realizările noastre prin intermediul galeriei de proiecte și să ne contactați pentru a discuta despre posibilitatea de a vă furniza și monta un sistem fotovoltaic.

Galerie Proiecte