🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Tel: 0752 222 702 Cere oferta Tel: 0752 222 131

Program Partener

 

Programul de parteneriat HYTECH si Huawei pentru instalatori

Deveniti partener HYTECH acum si asigurati-va imediat toate beneficiile!


Programul de parteneri HYTECH - A fi partener HYTECH inseamna a fi parte dintr-o familie la nivel national. In cadrul acestei familii numeroase exista multe domenii de activitate si aplicare. In fiecare dintre aceste parti individuale, resursa umana este cel mai important factor, iar educatia si formarea profesionala este un factor important pentru a asigura succesul unei companii - prin urmare beneficiul pentru parteneri este usor de explicat.

 

PROGRAM HYPP

Program de Parteneriat HYTECH - Termeni și Condiții

Secțiunea 1: Definiții

 1. HYTECH: Se referă la firma noastră, HYTECH Enterprise SRL, specializată în distribuția de echipamente fotovoltaice, partener autorizat Huawei și Trina Solar.

 2. Partener Gold: Este un partener al programului nostru de parteneriat care îndeplinește cerințele de achiziții anuale intre 100.000 EUR - 199.999 EUR.

 3. Partener Platinum: Este un partener al programului nostru de parteneriat care îndeplinește cerințele de achiziții anuale de peste 200.000 EUR.

Secțiunea 2: Înregistrare și Aprobare

 1. Eligibilitate: Pentru a deveni un partener Gold sau Platinum, solicitantul trebuie să fie o entitate legală, să aibă experiență în domeniul fotovoltaic și să respecte standardele etice și legale.

 2. Proces de Evaluare: HYTECH va evalua cererile în funcție de performanțele anterioare, resursele financiare și alinierea cu valorile noastre. Deciziile noastre sunt finale.

Secțiunea 3: Cerințe Financiare

 1. Achiziții Anuale: Partenerii Gold trebuie să realizeze achiziții anuale de echipamente fotovoltaice în valoare de cel puțin 100.000 EUR, în timp ce partenerii Platinum trebuie să atingă minim 200.000 EUR.

Secțiunea 4: Beneficii și Responsabilități

 1. Beneficii Gold:

  • Acces exclusiv la evenimente și oferte.
  • Suport prioritar și asistență tehnică.
  • Includerea în campanii de marketing.
 2. Beneficii Platinum:

  • Toate beneficiile Partenerului Gold.
  • Participare gratuită la evenimente de formare.
  • Discounturi suplimentare și oferte personalizate.
 3. Responsabilități Comune:

  • Respectarea standardelor de calitate și etică.
  • Participarea la evenimentele și sesiunile de formare recomandate.

Secțiunea 5: Durata și Rescindere

 1. Durata Parteneriatului: Parteneriatul este valabil in perioada 01.01.2024 - 31.12.2024, cu posibilitatea de reînnoire în funcție de performanțe.

 2. Rescindere: HYTECH își rezervă dreptul de a rescinde parteneriatul în cazul nerespectării termenilor și condițiilor stabilite.

Secțiunea 6: Modificări ale Termenilor și Condițiilor

 1. Modificări: HYTECH își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții. Orice modificare va fi comunicată în avans partenerilor.