🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Soluții Fotovoltaice Inteligente Huawei FusionSolar Utility Scale

Huawei FusionSolar PV pentru sisteme fotovoltaice la scară largă


Huawei este lider global în infrastructura tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate în patru domenii de bază - rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud - Huawei se concentreaza să aducă conținut digital fiecărei persoane, casă și afaceri pentru o lume inteligentă complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este atât competitiv, cât și sigur.
Prin colaborarea deschisă cu partenerii, compania creează valoare durabilă pentru clienții săi și lucrează pentru a ajuta oamenii sa-si imbogateasca vietile și să stimuleze inovația în afacerile de toate dimensiunile. Huawei concentrează inovația pe nevoile clienților. Compania investește mult în cercetarea de bază care vizeaza inovațiile tehnologice ce au ca rezultate, progresul si eficienta.

Sigur și fiabil la randamente mai mari

 • Creștere a randamentului cu 2 % și mai mult
 • Mai multe dispozitive de urmărire MPP minimizează pierderile de nepotrivire
 • Design carcasa cu clasa de protectie IP65
 • Operare și întreținere în mare parte fără utilizare la fața locului
 • Invertorul inteligent simplifică proiectarea și construcția sistemului
 • Unul pentru toți - instalare rapidă și ușoară fără componente suplimentare


Inovații optimizate costuri/beneficii

 • Monitorizare și optimizare la nivel de șir
 • Topologie inteligentă pe mai multe niveluri
 • Sistemele de urmărire pot fi integrate
 • Metoda Smart Anti - PID patentată de Huawei
 • Comunicare prin MBUS
 • Monitorizare activă prin diagnosticarea curbei caracteristice I-V

Întreținere și operare ușoară

 • Gestionare și optimizare la nivel de șir
 • MBUS mărește viteza și fiabilitatea transmisiei datelor
 • Diagnoza inteligentă a curbei caracteristice I-V analizează sistemul dvs. fotovoltaic cu mare precizie
 • Furnizarea bazată pe cloud a datelor de monitorizare și analiză reduce cerințele de personal


Soluțiile fotovoltaice rezidențiale Huawei FusionSolar ajută la reducerea costurilor cu energia electrică. Huawei aduce cea mai recentă tehnologie digitală și de internet pentru generarea de energie fotovoltaică la scară de utilitate.
Cu soluțiile Huawei FusionSolar la scară larga, panourile fotovoltaice pot fi operate mai eficient și mai inteligent. De aceea, renumiți dezvoltatori internaționali de proiecte mizeaza pe tehnologia avansată FusionSolar de la Huawei. Cu soluțiile prezentate, panourile fotovoltaice funcționează mai eficient și mai inteligent.


Soluții pentru centrale fotovoltaice inteligente FusionSolar Huawei

Randamente ridicate sigure și fiabile
Tehnologie inteligentă pentru sisteme fotovoltaice la scară largă.


Tehnologia Huawei Solar pentru sistemele la scară largă se caracterizează prin robustețe și durabilitate deosebite. De exemplu, metoda Huawei Smart Anti-PID a fost dezvoltată pentru mai multă siguranță în funcționare. În același timp, tehnologia inteligentă și inovatoare asigură randamente în creștere: este posibilă o creștere cu peste 2%! Toate acestea se realizează prin utilizarea invertoarelor și optimizatoarelor inteligente, care pot fi utilizate și la scară largă.


Acest lucru permite operarea profitabilă a parcurilor solare și a sistemelor montate la sol, precum și a multor alte tipuri de sisteme fotovoltaice la scară largă. Tehnologia de la Huawei Solar facilitează și instalarea sistemelor la scară largă, deoarece instalarea este posibilă fără carcasă pentru invertor. HYTECH vă va sfătui cuprinzător cu privire la opțiunile disponibile.


HYTECH vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției. Cu o cotație bazată pe proiecte pentru PV la scară largă, investiția necesară poate fi estimată de la început. În timpul funcționării, componentele inovatoare ale Huawei FusionSolar Utility Scale măresc și mai mult randamentul. Sistemul de monitorizare PV la scară largă vă ajută să monitorizați valorile randamentului și să descoperiți potențialul neexploatat. Soluția bazată pe cloud pentru centrale fotovoltaice la scară mare de peste 100 MWp aduce, de asemenea, efecte pozitive suplimentare.