🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Huawei FusionSolar - Solutii Rezidentiale

Huawei FusionSolar Residential - Soluții pentru aplicații rezidențiale
Panourile Fotovoltaice - o investiție durabilă pentru gospodăriile private

Imaginați-vă că gospodaria (casa) dvs. produce suficientă energie electrică pentru întreaga familie și nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la creșterea costurilor la electricitate sau la amprenta de carbon. Cu soluția de energie inteligentă FusionSolar Residential de la Huawei, proprietarii de case își pot reduce costurile cu electricitatea și pot ajuta mediul fără a fi nevoiți să-si ajusteze si stilul de viata. Motivele pentru a deține un sistem de energie solară sunt multe si diverse.

Panourile fotovoltaice pentru locuința unifamilială este, de asemenea, un subiect central al schimbării in derulare. Odată cu creșterea conștientizării ecologice, propriul sistem pentru producerea energiei electrice se mută din ce în ce mai mult în centrul atenției constructorilor de case private. După instalare, sistemul de panouri solare produce energie electrică ecologică fără emisii de CO2. În acest fel, echilibrul ecologic al mediului poate fi îmbunătățit semnificativ.


În primul rând, se reduc foarte mult costurile în comparație cu furnizarea energiei electrice din rețea. Energia electrica produsa de propriile panouri solare este semnificativ mai ieftină. În plus, acestea fac ca gospodăriile private să fie mai puțin dependente de furnizorii de energie și de prețurile fluctuante ale acestora. În multe țări, există stimulente financiare sub formă de compensații și subvenții pentru achizitionarea si instalarea panourilor fotovoltaice.


Pentru ambele obiective, electricitate ieftină și impact minim asupra mediului, o instalație eficientă este cheia succesului. Pentru aceasta, este esential să determinam sistemul în funcție de propriile nevoi. În plus, apare întrebarea: când merită PV cu stocare? Bateria poate stoca excesul de energie electrică produsa in orele din timpul nopții. Pentru ca eficienta sa fie la cote maxime este necesar un invertor de foarte buna calitate. Instalarea profesionala este cea mai sigura, prin urmare, este indispensabila. Între timp, nu mai sunt considerate profitabile doar locațiile orientate spre sud. Mai mult decat atat, sistemele fotovoltaice de pe acoperisul caselor generează, de asemenea, cantități semnificative de energie electrică în direcția est sau vest.


Huawei Solar integrează cea mai recentă tehnologie digitală și de internet cu sistemul dvs. fotovoltaic de pe acoperiș. Sistemul vă oferă astfel o generare de energie fotovoltaică optimizată, o interfață de stocare plug & play încorporată și un management inteligent al energiei la domiciliu. Din punct de vedere tehnic, SKE oferă o gamă largă de stocare și invertoare Huawei care măresc eficiența sistemului. Componentele sunt robuste și, datorită unei garanții de până la zece ani, o investiție sigură în viitorul solar al casei.


Gata pentru baterie?

  • 10 ani garanție pentru soluțiile de baterii Huawei Smart PV
  • Extensibil și poate fi adaptat în orice moment
  • 10 ani garanție pentru invertoarele rezidențiale și 25 de ani pentru optimizatoare


Mai multă energie pentru mai puțini bani

  • Maximizați suprafața utilă a acoperișului
  • Premiat pentru design perfect iF Industrie Forum Design și Red Dot Design Award


Dacă doriți să instalați un sistem de energie solară, nu puteți ocoli o componentă cheie: invertorul care transformă curentul continuu de la module în curent alternativ, care este necesar pentru dispozitivele electrice din casă. Huawei are o gamă cuprinzătoare de diferite invertoare care sunt alese în funcție de provocările individuale ale unui proiect. Sunt potrivite pentru sistemele mici în care panourile fotovoltaice sunt folosite doar pentru autoconsum, precum și pentru instalațiile solare cu randament ridicat.


Invertoarele impresionează prin flexibilitatea lor ridicată. Aplicațiile pentru managementul energiei, de exemplu, sunt disponibile ca parte a soluțiilor solare inteligente. Cu FusionHome, randamentul sistemului fotovoltaic de pe acoperiș poate fi, de asemenea, monitorizat în orice moment.


Huawei FusionSolar - Soluții pentru aplicații rezidențiale

Avantajul pentru proprietarii de case - toate componentele dintr-o singură sursă.