🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Tel: 0752 222 702 Cere oferta Tel: 0752 222 131

Soluții Huawei FusionSolar pentru Industrie și Comerț

Randamente optime pentru sistemul dvs. fotovoltaic - folosiți fiecare kilowatt oră.


Ce sistem fotovoltaic se potriveste intr-un cadru comercial? Răspunsul este întotdeauna individual! În principiu, fiecare companie are un profil de încărcare specific. Iar aici este important de stiut câtă energie electrică este necesară intr-o zi. SKE sprijină planificarea sistemului dumneavoastră fotovoltaic pentru comerț și industrie în funcție de nevoile dumneavoastră.

Huawei aplică inovații tehnologice digitale și de internet soluțiilor fotovoltaice comerciale. Soluția face sistemele fotovoltaice comerciale de pe acoperiș mai eficiente și mai inteligente. Huawei și SKE vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției.

Acest lucru influențează, de exemplu, dimensiunea sistemului și componentele instalate. Este considerat optim dacă proporția de energie solară pe care o utilizați este cât mai mare posibil. Dacă este necesar, aceasta poate fi mărită și mai mult cu o baterie Huawei. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să solicitați sfatul individual de la un expert în energie solară.

Bazați-vă pe disponibilitatea ridicată a sistemului, înlocuirea rapidă și timpul de nefuncționare minim. Procedurile simple de operare și întreținere, cum ar fi managementul digital și optimizarea modulelor individuale, vă permit să vizualizați toți parametrii importanți dintr-o privire.

Randament mai mare datorită a 2 module per MPPT

  • Soluții convenționale: Puterea tuturor corzilor este limitată de cea mai slabă
  • Soluție Huawei: fiecare modul poate obține în mod independent cea mai bună performanță pentru a obține randamente mai mari.

AI pentru protecția activă a arcului electric

  • Detectarea precisă a defectelor de arc printr-un algoritm de rețea specifica.
  • Protecție împotriva defecțiunii arcului rapid prin oprirea invertorului

Recuperare PID pentru performanțe crescute ale modulelor

  • Studiu de caz: Funcția Huawei PID de recuperare crește eficiența energetică cu 1,59% în decurs de 6 luni de la utilizare

Soluții Huawei FusionSolar pentru industrie și comerț

  • Soluții Huawei FusionSolar
  • Pentru aplicatii industriale si comerciale.