🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

De câte panouri fotovoltaice e nevoie pentru a susține o locuință?

De câte panouri fotovoltaice e nevoie pentru a susține o locuință?

Determinarea numărului de panouri fotovoltaice necesare pentru a acoperi nevoile de energie electrică ale locuinței, va depinde întotdeauna de mai mulți factori. 

  1. Consumul de energie electrică:

Primul pas este să determinați cât de multă energie electrică consumați într-un an. Acest lucru poate fi făcut prin consultarea facturilor dvs. de energie electrică sau prin utilizarea unui sistem de monitorizare a consumului de energie.

  1. Puterea panourilor:

Următorul pas este să determinați cât de multă energie poate produce fiecare dintre panourile fotovoltaice. Acest lucru poate fi găsit pe eticheta de pe panou sau prin consultarea unui specialist Hytech.

  1. Spațiul disponibil:

E nevoie să aveți suficient spațiu disponibil pentru a instala panourile fotovoltaice. Țineți cont de dimensiunile panourilor și asigurați-vă că aveți suficient spațiu pe acoperiș sau în altă poziționare, pentru a le putea instala corespunzător.

  1. Obținerea unei estimări:

Totuși, pentru a obține o estimare precisă a numărului de panouri fotovoltaice necesar, este recomandat să discutați cu unul din colegii noștri, profesionist în domeniu. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie informată și să vă asigurați că aveți un sistem care îndeplinește nevoile dvs. de energie electrică în mod eficient.

Contactați-ne acum pentru a obține o ofertă personalizată.