🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Misiunea noastra

Suntem HYTECH | Energie pentru generații
HYTECH este partener autorizat Huawei. Din România , furnizăm instalatorilor produse solare inteligente de la Huawei rapid și la timp. În calitate de partener autorizat Huawei, oferim soluții solare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale și la scară de utilitate.
Principiile noastre sunt serviciul, competența și onestitatea. Ne sprijinim partenerii și clienții din România în vânzări, logistică, instruire, certificare și cu suport tehnic pentru toate produsele Huawei Solar. Oferim cunoștințe - de la experți la experți. Academia noastră HYTECH face din fiecare participant un contact competent, de la planificare până la instalarea soluțiilor noastre.
Comportamentul nostru este crucial pentru succesul nostru. Înaintăm împreună în tranziția de la consumul de energie fosilă la generarea de energie solară.
Energie pentru generații
Declarația noastră de misiune articulează și clarifică misiunea, viziunea și principiile noastre comune. Misiunea noastră este mandatul nostru. Este scopul acțiunilor noastre antreprenoriale și al orientării noastre strategice.
Viziunea noastră este scopul nostru. Ne declară intenția de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și asupra mediului prin angajamentul nostru corporativ. Principiile noastre descriu modul în care ne implementăm misiunea și ne urmărim viziunea. Ele sunt imaginea noastră de sine. Declarația noastră de misiune oferă orientare.
Este un ghid pentru toți angajații să se implice în companie și motivație de a contribui la companie.