🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Soluții de stocare HUAWEI

String inteligent
Sistem de stocare a energiei

LUNA2000-5/10/15-S0

De încredere

Huawei LUNA

Energie solară pentru tine,
în fiecare moment

Cu sistemul de stocare a energiei Huawei Smart String, vă puteți alimenta viața prin stocarea energiei ecologice și puteți fi uimit de performanța sa admirabilă. Indiferent de nopți, zile ploioase sau întreruperi neașteptate în afara rețelei, energia solară este întotdeauna la cererea dumneavoastră ca o bancă adevărată.

Optimizare Modul+,

Întotdeauna performează la cel mai bun nivel

Optimizatorul încorporat gestionează în mod independent fiecare modul de baterie. Când un anumit pachet este îmbătrânit sau limitat, alții încă funcționează cel mai bine, generând energie maximă. Energia utilizabilă poate fi crescută cu mai mult de 10%* pe durata ciclului de viață.

Fără Optimizer

60%
60%
60%

Cu Optimizer

60%
100%
100%

Doar extinde,

Nicio pierdere

Optimizarea individuală a fiecărui modul permite utilizarea mixtă scalabilă a pachetelor de baterii vechi și noi.

Fiecare baterie nouă va profita din plin de capacitatea sa fără pierdere. Energia dvs. disponibilă pentru utilizare poate fi astfel extinsă.

Protectie cu 4 straturi

Redfinește siguranța stocării energiei

Siguranța stocării energiei cântărește mai mult decât orice. Cu protecție în 4 straturi de la nivelul celulei până la nivelul electric, nivelul structural și nivelul de protecție în caz de urgență, HUAWEI redefinește siguranța sistemului de stocare a energiei.

Protecție la nivel celular

Protecție electrică

Protecție structurală

Protecție în caz de urgență

Certificat de calificări autorizate

Sistemul de stocare a energiei Huawei Smart String a trecut certificarea de siguranță germană VDE AR-E 2510-50, care este un standard de siguranță foarte recunoscut în industria de depozitare rezidențială și alte certificări, inclusiv CE, RCM, CEC, IEC62619, IEC 60730 și UN38.3 , etc.

Stabilitate mai mare,

Mai multă acuratețe

Sistemul de stocare a energiei Huawei Smart String are 16 celule LFP mai stabile de la furnizori de top în fiecare pachet de energie, acestea fiind gestionate de 8 senzori pentru a îmbunătăți semnificativ precizia managementului siguranței de 4X la nivel de celulă.

8 grupuri de senzori gestionați

16 celule în timp real

Precizie de gestionare îmbunătățită de 4 ori *

Gata pentru complet-

Protectie acoperita

Izolarea electrică internă redă 0 tensiune pe porturi, vă avem acoperit.

Protecție la supracurent, supratensiune și supratemperatură în timpul funcționării. Scurtcircuitul extern este un caz niciodată posibil la noi.

Rezistă mai mult,

Ingrijoreaza-te mai putin

Dulapul de înaltă rezistență și cu punct de topire ridicat, cu protecție IP66, este proiectat să reziste mai mult.

Rigiditatea sa ridicată și performanța structurală formidabilă ajută la instalarea în casa dumneavoastră fără griji.

Un intern

Pompier

Sacul de stingere inteligent încorporat în fiecare pachet de baterii poate elimina rapid riscurile de siguranță dacă există în 15 secunde, protejându-vă ca pompier intern.

Management simplificat fără pregătire

Datorită optimizării individuale, dacă aveți nevoie de baterii noi, doar conectați și utilizați, acestea ajung gata de funcționare.

Starea de încărcare a acumulatorilor noi se va sincroniza automat cu acumulatorii existente după un ciclu de încărcare sau descărcare, realizând cea mai simplificată gestionare.

Smart Solar

Înaintea Haitei

Cu aplicația noastră FusionSolar, puteți înțelege vizual starea de încărcare, stocare și utilizare cu un efort minim.

Sunt disponibile moduri de lucru multiple ale TOU, autoconsum maxim și alimentare completă la rețea. Puteți alege să acordați prioritate randamentelor utilizării încărcăturilor, să specificați utilizarea acestora la orele de vârf sau pur și simplu să le atribuiți rețelei de vânzare.