🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Soluții fotovoltaice inteligente Huawei FusionSolar Utility Scale

Scala de utilitate Huawei FusionSolar PV
pentru sisteme fotovoltaice la scară largă.

Huawei este lider global în infrastructura tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Cu soluții integrate în patru domenii de bază - rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud - Huawei se străduiește să aducă conținut digital fiecărei persoane, casă și afaceri pentru o lume inteligentă complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este atât competitiv, cât și sigur.

Prin colaborarea deschisă cu partenerii, compania creează valoare durabilă pentru clienții săi și lucrează pentru a ajuta oamenii să îmbogățească viața de zi cu zi și să stimuleze inovația în afaceri de toate dimensiunile. Huawei concentrează inovația pe nevoile clienților. Compania investește mult în cercetarea de bază care se concentrează pe inovațiile tehnologice pentru a avansa lumea.

Sigur și fiabil la randamente mai mari

 • Creștere a randamentului cu 2 % și mai mult
 • Mai multe dispozitive de urmărire MPP minimizează pierderile de nepotrivire
 • Design carcasa cu clasa de protectie IP65
 • Operare și întreținere în mare parte fără utilizare la fața locului
 • Invertorul inteligent simplifică proiectarea și construcția sistemului
 • Unul pentru toți - instalare rapidă și ușoară fără componente suplimentare

Inovații optimizate costuri/beneficii

 • Monitorizare și optimizare la nivel de șir
 • Topologie inteligentă pe mai multe niveluri
 • Sistemele de urmărire pot fi integrate
 • Metoda Smart Anti - PID patentată de Huawei
 • Comunicare prin MBUS
 • Monitorizare activă prin diagnosticul curbei caracteristice IV

Întreținere și operare ușoară

 • Gestionare și optimizare la nivel de șir
 • MBUS mărește viteza și fiabilitatea transmisiei datelor
 • Diagnoza inteligentă a curbei caracteristice IV analizează sistemul dumneavoastră fotovoltaic cu mare precizie
 • Furnizarea bazată pe cloud a datelor de monitorizare și analiză reduce cerințele de personal

Soluțiile fotovoltaice rezidențiale Huawei FusionSolar ajută la reducerea costurilor cu energia electrică. Huawei aduce cea mai recentă tehnologie digitală și de internet pentru generarea de energie fotovoltaică la scară de utilitate.

Cu soluțiile Huawei FusionSolar la scară de utilitate, orice centrală fotovoltaică sau fermă solară poate fi operată mai eficient și mai inteligent. De aceea, renumiți dezvoltatori internaționali de proiecte jură pe tehnologia avansată FusionSolar de la Huawei. Cu soluțiile, centralele fotovoltaice funcționează mai eficient și mai inteligent.

Soluții pentru centrale fotovoltaice inteligente FusionSolar Huawei

Randamente ridicate sigure și fiabile
Tehnologie inteligentă pentru sisteme fotovoltaice la scară largă.

Tehnologia Huawei Solar pentru sistemele la scară largă se caracterizează prin robustețe și durabilitate deosebite. De exemplu, metoda Huawei Smart Anti-PID a fost dezvoltată pentru mai multă siguranță în funcționare. În același timp, tehnologia inteligentă și inovatoare asigură randamente în creștere: este posibilă o creștere cu peste 2%! Toate acestea se realizează prin utilizarea invertoarelor și optimizatoarelor inteligente, care pot fi utilizate și la scară largă.

Acest lucru permite operarea profitabilă a parcurilor solare și a sistemelor montate la sol, precum și a multor alte tipuri de sisteme fotovoltaice la scară largă. Tehnologia de la Huawei Solar facilitează și instalarea sistemelor la scară largă, deoarece instalarea este posibilă fără carcasă pentru invertor. SKE vă va sfătui cuprinzător cu privire la opțiuni.

SKE vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției. Cu o cotație bazată pe proiecte pentru PV la scară largă, investiția necesară poate fi estimată de la început. În timpul funcționării, componentele inovatoare ale Huawei FusionSolar Utility Scale măresc și mai mult randamentul. Sistemul de monitorizare PV la scară largă vă ajută să monitorizați valorile randamentului și să descoperiți potențialul neexploatat. Soluția bazată pe cloud pentru centrale fotovoltaice la scară mare de peste 100 MWp aduce, de asemenea, efecte pozitive suplimentare.