🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Huawei FusionSolar Comercial

Soluții Huawei FusionSolar pentru comercial

Randamente optime pentru sistemul dvs. fotovoltaic -
folosiți fiecare kilowatt oră.

Ce sistem fotovoltaic are sens comercial? Răspunsul este întotdeauna individual! În principiu, fiecare companie are un profil de încărcare specific. Indică câtă energie electrică este necesară la ce oră din zi. SKE sprijină planificarea sistemului dumneavoastră fotovoltaic pentru comerț și industrie în funcție de nevoile dumneavoastră.

Huawei aplică inovații tehnologice digitale și de internet soluțiilor fotovoltaice comerciale. Soluția face sistemele fotovoltaice comerciale de pe acoperiș mai eficiente și mai inteligente. Huawei și SKE vă ajută să vă maximizați rentabilitatea investiției.

Acest lucru influențează, de exemplu, dimensiunea sistemului și componentele instalate. Este considerat optim dacă proporția de energie solară pe care o utilizați este cât mai mare posibil. Dacă este necesar, aceasta poate fi mărită și mai mult cu o baterie Huawei. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să solicitați sfatul individual de la un expert în energie solară.

Bazați-vă pe disponibilitatea ridicată a sistemului, înlocuirea rapidă și timpul de nefuncționare minim. Procedurile simple de operare și întreținere, cum ar fi managementul digital și optimizarea modulelor individuale, vă permit să vizualizați toți parametrii importanți dintr-o privire.

Randament mai mare datorită a 2 șiruri per MPPT

  • Soluții convenționale: Puterea tuturor corzilor este limitată de cea mai slabă
  • Soluție Huawei: fiecare șir poate obține în mod independent cea mai bună performanță pentru a obține randamente mai mari.

AI pentru protecția activă a arcului electric

  • Detectarea precisă a defectelor de arc printr-un algoritm de rețea neuronală locală
  • Protecție împotriva defecțiunii arcului rapid prin oprirea invertorului

Recuperare PID pentru mai multe performanțe ale modulelor

  • Studiu de caz: Funcția Huawei PID de recuperare crește eficiența energetică cu 1,59% în decurs de 6 luni de la utilizare

Soluții Huawei FusionSolar pentru industrie și comerț

Soluții Huawei FusionSolar
pentru aplicatii industriale si comerciale.