🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

CAMPANIE HUAWEI

Termeni si Conditii Campanie HUAWEI

 

  1. Despre Campanie:

Acest document stabileste termenii si conditiile pentru participarea la campania organizata de Huawei. Prin participarea la aceasta campanie, sunteti de acord sa respectati in intregime termenii si conditiile stabilite mai jos.

 

  1. Participanti Eligibili:

Campania este deschisa tuturor persoanelor juridice care indeplinesc criteriile de eligibilitate stabilite de Huawei. Participantii trebuie sa respecte cerintele de eligibilitate specificate in anuntul oficial al campaniei.

 

  1. Asumarea Responsabilitatii Legale:

Huawei isi asuma in totalitate toate obligatiile si responsabilitatile legale asociate cu aceasta campanie. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, conformitatea cu legile si reglementarile aplicabile, drepturile de autor, protectia datelor personale si orice alte aspecte legale relevante.

 

  1. Exonerare de Raspundere:

HYTECH, partenerul distribuitor, nu isi asuma nicio responsabilitate sau obligatie legala in legatura cu aceasta campanie. Orice disputa sau problema legala legata de participarea la aceasta campanie trebuie adresata direct catre Huawei.

 

  1. Drepturile de Proprietate Intelectuala:

Toate drepturile de proprietate intelectuala asociate cu materialele si continutul campaniei, inclusiv, dar fara a se limita la, texte, imagini, videoclipuri, si grafice, sunt detinute exclusiv de Huawei sau de partile terte autorizate. Utilizarea neautorizata a acestor materiale este strict interzisa si poate atrage raspunderea legala.

 

  1. Modificari ale Termenilor si Conditiilor:

Huawei isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile campaniei in orice moment, fara notificare prealabila. Orice modificare va fi publicata pe site-ul nostru oficial si va intra in vigoare imediat dupa publicare.

 

  1. Legea Aplicabila:

Acesti termeni si conditii sunt guvernati de legile statului/districtului/tarii noastre si orice disputa sau litigiu care decurge din sau in legatura cu acesti termeni si conditii va fi supus jurisdictiei exclusive a tribunalelor competente din aceasta jurisdictie.

 

Prin participarea la aceasta campanie, sunteti de acord sa respectati in intregime acesti termeni si conditii. Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa noastra de e-mail oficiala.

 

Ultima actualizare: [20.03.2024]