PANOURI FOTOVOLTAICE ENERGIE LA COST REDUS

Daca ai hotarat ca este momentul sa treci de la sursele de energie clasice la energie verde, HYTECH te ajuta cu intregul proces in alegerea sistemului potrivit nevoilor tale.

  • HYTECH  ROMANIA
  • 0752  222  143
  • office@hytech.ro

COMPLETEAZA DATELE DE MAI JOS PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA:

SISTEME DE ENERGIE SOLARA DE CALITATE LA PRETURI COMPETITIVE

SOLICITA O OFERTA TELEFONIC 0752 222 702

DE CE SA ALEGI ENERGIA SOLARA?

COSTURI REDUSE 

Desi, investitia initiala ti se poate parea destul de mare, tine cont de faptul ca aceasta este pe termen lung. Aceasta investitie se va amortiza in timp, urmand ca banii pe care-I scoti din buzunar pentru energia consumata, sa fie mai putini. 

INDEPENDENTA

Panourile solare reprezinta mijloace eficiente de producere a energiei din surse alternative. Acestea produc energia electrica de care ai nevoie fara a mai depinde de alti furnizori, fiind surse sigure de energie care pot acoperi nevoile propriei gospodarii.

REDUCE POLUAREA

Energia solara reprezinta solutia unui viitor cu energie curate cu o structură sustenabila. Fara indoiala, soarele este o sursa puternica de energie iar, valorificarea acestei puteri prin instalarea de panouri solare poate face o diferenta semnificativa pentru planeta.

SOLUTII OFERITE

SOLUTII REZIDENTIALE

SOLUTII COMERCIALE

PARCURI FOTOVOLTAICE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

"Am cumpărat un acumulator de 12V/100Ah și sunt mulțumit de modul în care a decurs comanda. Acumulatorul, cu o greutate de peste 30Kg, a ajuns la mine în stare foarte bună, fără nici măcar o zgârietură."

DRAGOS B.

"Am fost foarte multumit de cei de la HyTech. Mi-au fost de mare ajutor in alegerea sistemului si a produselor. Produsele au ajuns in timpul stabilit in conditii foarte bune, Recomand fara ezitare."

MIHAI Z.

"In sfarsit am gasit in Romania o firma serioasa cu care sa poti discuta si care m-a ajutat cu toate informatiile necesare. Foarte multumim de starea produselor la livrare si de raportul calitate pret." 

VLAD H.