Cererea ta a fost inregistrata cu succes! Vei primi pe email o oferta personalizata.

Viziteaza magazinul

sau

Citeste articolul

Cum treci de la sursele de energie clasice la panourile fotovoltaice?

Echipa Hytech va sta la dispozitie pentru alegerea sistemului fotovoltaic, potrivit nevoilor dumneavoastra.

Daca ai hotarat ca este momentul sa treci de la sursele de energie clasice la panourile fotovoltaice, este important sa te documentezi temeinic despre acest aspect si sa nu iei decizii sub impulsul emotiilor de moment. Aceasta documentare se refera la nevoile familiei tale, la consumul energetic al locuintei, la tipul de acoperis al casei, dar si la investitia ce urmeaza a fi facuta. Daca toate acestea iti sunt clare si ai ales panourile folovoltaice ca sursa pentru energia necesara, trebuie sa vezi ce se potriveste asteptarilor tale. Iar aici, parerea unui specialist este mai mult decat necesara. Desi, in baza calculelor facute pe cont propriu poti determina tipul de panou fototvoltaic, un specialist iti poate prezenta anumite aspecte importante, pe care tu nu le-ai observat. Sau nu le-ai luat in calcul. Pentru ca intreg procesul nu este atat de simplu. Sunt multi factori care contribuie la eficacitatea acestui sistem, insa trebuie determinati. Cu grija. Asadar, experienta si calificarea unui specialist, te vor ajuta formandu-ti o idee mult mai clara, asupra a ceea ce urmeaza sa se intample. Desigur, acest lucru nu trebuie sa te sperie si nici sa te ingrijoreze. Din contra, menirea acestuia este sa simplifice gama de oferte, prin alegerea celei mai eficiente in raport cu necesarul de energie al locuintei.

Sistem Fotovoltaic Autoconsum ON-Grid Vendato - Fronius Monofazat 3.0 KWp

Un alt factor care trebuie tratat cu blandete, este factorul psihologic. 

Pentru ca aici poate interveni o usoara temere. Aceasta temere poate avea legatura cu faptul ca poate consumul familiei va fi mai mare decat ceea ce va putea sa ofere panoul fotovoltaic sau ce se intampla in perioadele reci sau cat de fiabile sunt aceste sisteme si asa mai departe. Este important ca un specialist sa-ti inlature aceste temeri si sa-ti explice modul de functionare pentru a intelege perfect ce se intampla. Nu numai acum. Ci pe termen lung. Pana la urma sunt normale aceste temeri, mai ales ca vei investi in ceva nou, al carui rezultat nu-l cunosti. Nu ezita sa pui intrebari si discuta orice fel de nelamurire sau indoiala inainte de a lua decizia. Doar atunci cand vei avea toate raspunsurile din surse sigure, vei scapa de temerile mentionate mai sus. Dar trebuie sa stii ca avantajele castiga detasat in fata dezavantajelor. De la faptul ca investitia va fi amortizata destul de repede, la eficienta, fiabilitate si zero poluare, toate sunt aspecte care inclina balanta. 

Revenind la intrebarea initiala, cum treci de la sistemele de energie conventionale la panourile fotovoltaice, raspunsul este cu rabdare. Rabdare in a intelege mecanismele de functionare, rabdare in a intelege necesarul familiei tale, rabdare cu tine pentru a depasi anumite frici, rabdare in amortizarea investitiei si asa mai departe. Deciziile se iau cu rabdare. Apoi, adaugam incredere. Increderea in inovatie. Increderea intr-un viitor mai curat. Increderea in sustenabilitate. Increderea in tehnica. Incredere in energia solara care este inepuizabila. Si determinare. Pentru ca puterea e la tine. Iar tu poti alege pentru tine si familia ta ce este mai bun. 

Battery-Box Premium HVS/HVM Combiner Box

BYD Battery Box Premium HVM 11.0 Energy Storage

BYD Battery Box Premium HVM 13.8 Energy Storage

BYD Battery Box Premium HVM 16.6 Energy Storage