🛠️ Stoc și acces prețuri în timp real 🕒 Comanda înainte de ora 15:00 si livram in 24 ore

Slide cu Buton PORTAL B2B

Programul CASA VERDE 2023 - Preînscrieri

Noul ghid de finantare aferent progamului CASA VERDE 2023 a fost lansat in dezbatere publica.

Aceasta NU ESTE O INREGISTRARE OFICIALA, ci doar o luare in evidenta a dvs. ca potential client. Va vom tine la curent cu evolutia programului in baza acestei preinregistrari. Oferta financiara o veti primi dupa demararea programului, estimativ luna august-septembrie 2023 !

ATENTIE: pentru a aplica pentru programul CASA VERDE 2023, trebuie sa aveti constructia intabulata si extrasul de carte funciara ! Inscrierile efective vor fi realizate de catre primarie, instalatorul va pune la dispozitia clientului oferta financiara.

office@hytech.ro

COMPLETEAZA DATELE DE MAI JOS PENTRU A PRIMI O OFERTA PERSONALIZATA:

PANOURI FOTOVOLTAICE ENERGIE LA COST REDUS

Daca ai hotarat ca este momentul sa treci de la sursele de energie clasice la energie verde, HYTECH te ajuta cu intregul proces in alegerea sistemului potrivit nevoilor tale.

  • HYTECH  ROMANIA
  • office@hytech.ro

DE CE SA ALEGI ENERGIA SOLARA?

COSTURI REDUSE 

Desi, investitia initiala ti se poate parea destul de mare, tine cont de faptul ca aceasta este pe termen lung. Aceasta investitie se va amortiza in timp, urmand ca banii pe care-I scoti din buzunar pentru energia consumata, sa fie mai putini. 

INDEPENDENTA

Panourile solare reprezinta mijloace eficiente de producere a energiei din surse alternative. Acestea produc energia electrica de care ai nevoie fara a mai depinde de alti furnizori, fiind surse sigure de energie care pot acoperi nevoile propriei gospodarii.

REDUCE POLUAREA

Energia solara reprezinta solutia unui viitor cu energie curate cu o structură sustenabila. Fara indoiala, soarele este o sursa puternica de energie iar, valorificarea acestei puteri prin instalarea de panouri solare poate face o diferenta semnificativa pentru planeta.

SOLUTII OFERITE

SOLUTII REZIDENTIALE

SOLUTII COMERCIALE

PARCURI FOTOVOLTAICE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Ma bucur pentru colaborarea cu dumneavoastra.Aveti o echipa pentru montaj"jos palaria".Adevarati profesionisti si oameni deosebiti.Pentru un sistem de 7,2 kw,incluzand 16 panouri montate pe acoperis cu tigla si restul instalatiei electrice le-au fost suficiente 9 ore,din care scadem pauza de masa si vreo 40 de minute cat a plouat.La ora 18 totul era functional!!!

TOP SERV 59

Firma serioasa, foarte promti si deschisi iar preturile sunt competitive raportat la piata actuala. Mi s-a explicat in detaliu toata partea de echipament, detalii tehnice si de montaj. Odata cu semnarea contractului, punerea in opera a fost dupa cateva zile, iar totul a fost facut cu un nivel inalt de profesionalism. De asemenea, tot ei se ocupa si de procesul de depunere dosar si obtinere certificat de prosumator. Recomand cu incredere!

BOGDAN LIGHICI

"In sfarsit am gasit in Romania o firma serioasa cu care sa poti discuta si care m-a ajutat cu toate informatiile necesare. Foarte multumim de starea produselor la livrare si de raportul calitate pret." 

VLAD H.